Arkaden

Ideen om en arkadehal startede tilbage i 2011, men bygger på en tid langt længere tilbage. Det er vores held, at fortiden har vist, hvor sjovt der kan være i det fællesskab man møder i en arkaden. Vi oplever dagligt, at nye ansigter dukker op og stamgæster atter finder vej hertil. Stemningen er forskellig fra dag til dag og aften til aften. Det er gæsterne der de aktive deltagere i, hvordan vi oplever arkade kulturen - altså en kultur, der er lige så forskellig som der er personligheder, kombineret med spil, sammenhold, high scores, hygge med mere, står vores arkade sektion som et bevis på at tiden for arkade er: Altid!

Spiltitler
Vi har et fast udvalg i forhold til genre. Vi bestræber os på at have klassikere, fighters, shootes, pinballs, bilspil og nyere spil. Mange spørger til en spilliste, men der må vi bede jer besøge os, da det som udgangspunkt er hele ideen med en arkade, men samtidig også sjovere for alle. Arkade er som sagt en kultur, der er afgjort af dem som deltager i den. Typisk er mindst een titel udskiftet hver måned.

Priser:
Spillene koster mellem 2-5kr pr. credit. Du kan med andre ord vælge præcis hvilket spil du vil prøve, med en flad femmer på lommen.

Lidt billeder fra arkade-afdelingen