Mobilside

Velkommen til Chassis Arcade. Københavns lille hyggelige aktive arkade ved Trianglen på Østerbro. Vi har typisk op mod 20 arkade maskiner og 3-4 pinballs. Vi rummer et kreativt miljø hvor alle er velkomne og her oplever vi nysgerige nye og faste stamgæster. Alle aldre er repræsenteret og vores besøgende er af begge køn, alle samfundslag, nationaliteter, politiske orienteringer, ja, folk kommer sågar forskellige årsager. Lokalerne bringer mange minder frem, men bestemt mindst lige så mange nye oplevelser. Vi elsker retro ideen, men mener ikke at arkade kun er nostalgi, hvilket vi ser på vores dynamiske High Score liste

Lidt fakta vi tit bliver spurgt om:

Åbningstider:

Mandag:Lukket
Tirsdag:Lukket
Onsdag:13:00 - 22:00
Torsdag:16:00 - 22:00
Fredag:16:00 - 00:00
Lørdag:11:00 - 00:00
Søndag:11:00 - 20:00

Veksler i?
Ja, vi veksler, men tager ikke dankort. Heldigvis er vi 5 minutter fra Trianglen og 2 min. fra Super Brugsen.

Er der parkeringpladser?
Ja, der er parkeringpladser rundt om i nabolaget.

Hvad koster det at besøge jer?
Det er gratis at kigge sig omkring. Vi har også et retro rum, hvor du kan spille gratis på diverse konsoller. Bare slå dig ned i sofaen og fald ind i et af titlerne fra hylderne.

Hvad koster arkade og flipper spillene?
Spillene koster mellem 2 og 5 kroner. Vi satte det som mål, at man kunne vælge frit mellem alle spil, med en femmer på lommen.

Sælger i mad og sodavand?
Vi har lidt snacks og sodavand, men folk er velkomne til at medbringe selv.

Hvad er jeres koncept?
Vi er en arkadehal, spillene koster max 5 kr, du må hænge ud, være nørd eller rocker - bare du respekterer andres forskellighed. Vi ønsker endvidere at sprede miljøet ud over vores lokaler og deltager både til events ude i byen samt stiller maskiner op, hvor det giver mening. Vi ønsker at udbrede spilmediet og showcaser indiegames fra undergrunds spiludviklere og vi forsøger at skabe kontakt mellem arrangørere og gamers, så "Public Gaming" og E-Sport kan få mere plads i Danmark. Kom forbi og få en snak, så kan dine spørgsmål eventuelt være med til at tilføje til konceptet.

Hvilke spil har i?
I selve arkaden skifter vi ud nu og da, men high score listen giver et overblik over hvilke titler vi har og/eller lige har haft. I retro rummet kommer der også løbende nye spil, konsoller håndholdte osv. ind ad døren. Vi er blevet opfordret til at lave webshop, men har den ikke endnu. Ring evt. herned eller kig forbi.

Hvordan kommer man i kontakt med jer?

Telefon i åbningstiden: (+45) 32 16 15 41
Placering: Faksegade 19, 2100 KBH Ø
E-Mail: [email protected]

Promotion/interview:
Tlf: (+45) 31 25 50 03
E-Mail: [email protected]View Larger Map

Hvem er I?
To bedste venner der nyder at møde en masse nye.
1500likes

Chassis Arcade // Consider it a Challenge