Retro Rummet

Vi har dedikeret en afdeling af Chassis Arcade til retro spil og legetøj. Her spiller vi og ser film omgivet af diverse konsoller, så som: Nintendo, Sega, Atari, CD-I, Videopac, PS1/2/3, Xbox etc. og computere så som Amstrad, Amiga/Commodore, PC etc. & håndholdte så som Game Boy, Game Gear, Lynx, Bip-Bip og meget mere. Vores gæster er velkomne til at tage egne spilleenheder med og spille på, men mange benytter også sig også af lokalet, som et slags spilsbibiliotek, hvor de må spille gratis på alt vi har på hylderne. Det er bare at sætte det til og/eller slå sig ned i sofaen med en håndholdt. Lokalet rummer tit et fællesskab som tillader fordybelse og interesse i detaljer om spil og spiloplevelser, spilstrategier og sjoveopleveler samt ideer.

retrorummeronsdag

Nostalgien
Vi oplever selv folks første oplevelse med spil på originale maskiner, der enten er fortalt historier om fra deres bedsteforældres barndom eller som minder om en spillebox naboen vist nok havde stående - typisk for alle, er gensynets glæde tydelig, som en direkte forbindelse til en tid i folks liv, hvor lykke var/er forbundet med spilleglæde.

Butikken
Udvalget ændrer sig løbende, da retrorummet også fungerer som en butik. Dvs. der er mulighed for at teste sit favorit Amiga joystick og/eller PS1 spil inden man køber, men også mulighed for at prøve en masse retro stuff, gratis.

- Det betyder derfor, at vi også køber retro spil/lejetøj/udstyr/joysticks/joypads/maskiner/diverse og bytter samt sælger og låner (fx C64 med SDcard). Vi har også oplevet donationer, som muliggør gode tilbud til andre.

Håber du svinger forbi, da ethvert spil er en hyldest til den spilverden vi gamer løs i idag!